Team

Mies Schoneveld uitvaartbegeleiding werkt samen met;

20140213-B-3558

Wilma Noort werkt als uitvaartleider.

Sinds januari 2012 ben ik als uitvaartbegeleider werkzaam bij Mies Schoneveld uitvaartbegeleiding. Hiervoor was ik verpleegkundige en heb ik verschillende leidinggevende functies gehad.

Ik vind het fijn dit werk te mogen doen, omdat ik op deze manier mensen kan helpen en ondersteunen tijdens een moeilijke periode in hun leven.

Het overlijden van een familielid, verwacht of onverwacht, geeft een schok en het geeft een familie rust om te weten dat zij geholpen wordt bij het maken van keuzes of om uitvoering te geven aan de afspraken zoals de zorg voor de rouwkaart, afspraken voor de begrafenis of crematie vastleggen, kist bestellen en dergelijke.

Voor mij is het belangrijk dat familie later terug kan kijken op een goed afscheid, ook dit is immers een belangrijk onderdeel bij het verwerken van het verlies  van de overledene. Het gevoel het ‘goed’ gedaan te hebben is belangrijk voor degenen die achterblijven en ik wil hier graag een bijdrage aan leveren.

Yvonne Bierenbroodspot werkt achter de schermen.
Zij verzorgt een groot deel van de administratie zoals het regelen van de uitvaartpolissen, een bedankkaartje en alle andere voorkomende zaken.
Zo is zij ook regelmatig bij een uitvaart als gastvrouw aanwezig.

 

De gastvrouwen waar we regelmatig mee samenwerken zijn:
Marianne Kleiwegt, Diana Heus en Loes van der Laaken