De familiekamer

jvandervegtstraat-63-katwijk-mies-schoneveld-uitvaart

De familiekamer is een ruimte waar iemand kan worden opgebaard. Het heeft de sfeer van een eenvoudige huiskamer met de mogelijkheid koffie of thee te maken voor uzelf of uw bezoekers.

U als familie of nabestaande krijgt een sleutel zodat u daar naar toe kunt wanneer u dat zelf het best uitkomt en zo vaak als u wilt. Soms om even alleen te zijn en tot rust te komen of juist wanneer u samen met familie of vrienden afscheid wilt nemen.

Opbaren van de overledene
familiekamer-afscheidshuis-mies-schoneveld-uitvaartNa het overlijden zijn er verschillende mogelijkheden voor het opbaren. Afhankelijk van de wensen en mogelijkheden zoeken wij samen met u naar de beste optie. Dit kan thuis zijn, wat heel vertrouwd is en waar u in uw eigen tempo afscheid kunt nemen. Het is ook goed mogelijk in een rouwcentrum naar keuze. Wij maken gebruik van verschillende locaties voor het opbaren. Zo is er sinds mei 2012 ook de mogelijkheid binnen deze regio om uw familielid in de familiekamer in de J. van der Vegtstraat op te baren. Een goed alternatief wanneer een thuisopbaring gewenst maar niet mogelijk is.