Wilsbeschikking

RouwbloemenSoms is een overlijden minder onverwacht en bestaat de wens om de uitvaart bij leven te regelen. Wanneer daar behoefte aan is ben ik in de gelegenheid samen met u daar de benodigde voorbereidingen voor te treffen.
In de dagelijkse praktijk blijkt dat men niet veel over zijn of haar eigen uitvaart denkt of praat. Ondanks dat weet iedereen dat eens het moment daar is. Meestal komt het onverwacht en blijven de nabestaande in twijfel achter. In de korte tijd die na het overlijden beschikbaar is moet een uitvaart georganiseerd worden.
Een wilsbeschikking is bedoeld om uw wensen met betrekking tot uw eigen uitvaart op voorhand vast te leggen. Hierin worden diverse items aan de orde gesteld die u kunt beantwoorden. Zo weten de nabestaanden wat uw wensen zijn. (Het is verstandig uw nabestaanden wel op de hoogte brengen van het bestaan van de wilsbeschikking.)
Mies Schoneveld uitvaartbegeleiding biedt u de gelegenheid een wilsbeschikking te maken. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. Waar nodig kunnen wij alle mogelijkheden en wensen toelichten en uw vragen beantwoorden.

Bekijk en download de wilsbeschikking