Nabestaandencafé Rhijnhof online!

Om toch een ontmoeting mogelijk te maken in deze vreemde en voor veel nabestaanden moeilijke tijd, organiseert het Nabestaandencafé een online bijeenkomst op 7 juni 2020, van 14.30-16.00 uur. Deze bijeenkomst, o.l.v. vaste gastvrouw Esther Zwartepoorte, heeft als thema "hoe gaat het met je". Na een korte inleiding is er alle ruimte om vragen te stellen, het thema te bespreken en kleine groepjes verder te praten.

"We leven in een onzekere en voor velen eenzame tijd, bezoek is niet of maar beperkt mogelijk. Mensen in de rouw ervaren veel gevoelens en emoties. Naast het missen van je geliefde dierbare, mis je ook een arm om je heen. En hoe is het als je in deze tijd van iemand afscheid moet nemen. Kon je daarin nog nabij zijn? Wat betekent dat voor je rouw?"

Aanmelden: om de beslotenheid van de online bijeenkomst te waarborgen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Graag een berichtje via info@nabestaandencafeLeiden.nl o.v.v. naam, email-adres en telefoonnummer. Degenenen die zich hebben opgegeven, ontvangen een mail met een link voor toegang tot de bijeenkomst.

 

 

Meer nieuws

18-06-2020
Nabestaandencafé Rhijnhof buiten op 7 juli 2020

De kracht van poëzie bij rouw.

Lees verder
25-05-2020
Update corona maatregelen

Eerste versoepeling corona voorschriften uitvaartbranche vanaf 1 juli.

Lees verder
Meer nieuws