Nabestaandencafé Rhijnhof online!

Om toch een ontmoeting mogelijk te maken in deze vreemde en voor veel nabestaanden moeilijke tijd, organiseert het Nabestaandencafé een online bijeenkomst op 7 juni 2020, van 14.30-16.00 uur. Deze bijeenkomst, o.l.v. vaste gastvrouw Esther Zwartepoorte, heeft als thema "hoe gaat het met je". Na een korte inleiding is er alle ruimte om vragen te stellen, het thema te bespreken en kleine groepjes verder te praten.

"We leven in een onzekere en voor velen eenzame tijd, bezoek is niet of maar beperkt mogelijk. Mensen in de rouw ervaren veel gevoelens en emoties. Naast het missen van je geliefde dierbare, mis je ook een arm om je heen. En hoe is het als je in deze tijd van iemand afscheid moet nemen. Kon je daarin nog nabij zijn? Wat betekent dat voor je rouw?"

Aanmelden: om de beslotenheid van de online bijeenkomst te waarborgen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Graag een berichtje via info@nabestaandencafeLeiden.nl o.v.v. naam, email-adres en telefoonnummer. Degenenen die zich hebben opgegeven, ontvangen een mail met een link voor toegang tot de bijeenkomst.

 

 

Meer nieuws

25-03-2024
Na 20 jaar nieuwe gezichten die het bedrijf voortzetten

Graag wil ik u informeren dat ik per 1 januari 2024 het stokje heb overgedragen aan Marijke van Vliet en...

Lees verder
05-10-2023
Gedenkavond 2023

Het is waardevol om de mensen van voorbij niet te vergeten.

Lees verder
Meer nieuws