Sfeervol Gedenken in Licht 2017 goed bezocht.

Op zaterdag 9 december werd voor de tweede keer door Mies Schoneveld Uitvaartbegeleiding ‘Gedenken in Licht’ in de aula op begraafplaats Duinrust aan de Parklaan in Katwijk georganiseerd. “Er blijft altijd behoefte aan herdenken, ook vele jaren na een overlijden.” Wat bleek uit de grote opkomst en een reactie van iemand die vroeg of het volgend jaar weer op dezelfde tijd zou zijn als dit jaar. Deze persoon kwam omdat één van de ouders was overleden en vond troost bij deze vorm van gedenken. Het waren allemaal mensen met hetzelfde doel: hun geliefde te gedenken in licht.

De aula en omgeving waren sfeervol ingericht. Men kon onder andere gedenken met kaarslicht, bij zang en muziek. Er werden verhalen verteld, er was een rouwcoach aanwezig. Men kon de namen van dierbaren opgeven die vervolgens werden voorgelezen. Dit jaar was er ook voor kinderen de mogelijkheid iets te maken om iemand te gedenken. Deze 2e editie van Gedenken in  Licht, is ondanks het verdriet en gemis, wederom een warme avond geworden waar veel mensen troost hebben gevonden.

Deze middag is mede mogelijk gemaakt door de vele vrijwilligers en sponsoren die Gedenken in Licht een warm hart toedragen. Bakkerij Krijn Verdoes, Tuincentrum de Uiver, Bakker C. Guijt, Dineke Ooms Azul coaching en verliesbegeleiding en Leta Jansen Afscheid met Veerkracht en de muzikanten Rob Zondag, Greet Haasnoot, Jan van der Perk en Dirk Janssens.

Meer nieuws

14-10-2019
Rhijnhof Informatiedag Zondag 20 oktober

Kijkje achter de schermen bij crematorium Rhijnhof 10.00-17.00 uur

Lees verder
20-05-2019
Jubileum Mies Schoneveld Uitvaartbegeleiding

Elke uitvaart die we mochten regelen hebben we met hart en ziel uitgevoerd. Steeds weer voelt het als een eer.

Lees verder
Meer nieuws