Diensten

Kosten

Kosten

De kosten voor een uitvaart zijn afhankelijk van de wensen die er zijn en de keuzes die u maakt. Een gemiddelde uitvaart kan vanaf € 4500,00 tot € 7500,00 of meer kosten. Wanneer wij een uitvaart voor u verzorgen en alles is besproken krijgt u een voorlopige begroting voorgelegd, een indicatie van de te verwachten kosten. Wij brengen de uren die nodig zijn voor de administratie, het regelen en uitvoeren van de condoleance en uitvaart bij u in rekening. Daarnaast worden kosten bij derden gemaakt, zonder provisie aan u doorberekend.

Budgetuitvaart

Soms bestaat er de wens tot een eenvoudig en summier afscheid. Voor eenieder zijn de keuzes anders en daardoor ook de kosten die er worden gemaakt. Door met u in gesprek te gaan, kunnen we met u meedenken en u verschillende mogelijkheden voordragen. Als het nodig is het budget te bewaken denken we graag met u mee.

Verzekering

Elke uitvaart kan door ons verzorgd worden, dit is onafhankelijk van waar en hoe u verzekerd bent. Wij kunnen voor u de (oude) uitvaartpolissen naar de diverse maatschappijen insturen, zodat zij tot uitkering kunnen overgaan. Het bedrag dat de verzekering uitkeert is afhankelijk van het soort verzekering.