Nabestaandencafé, Rhijnhof Leiden

Het nabestaandencafé is een café waar themabijeenkomsten plaatsvinden voor mensen die een naaste hebben verloren. De bijeenkomsten vinden om de 6 weken plaats op zondag van 14.30-16.30 uur in Theehuis Veldheim te Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 10 in Leiden. Bij elke bijeenkomst wordt onder professionele begeleidng een ander thema besproken. Een overzicht van de thema's vindt u op de  website: www.nabestaandencafeleiden.nl . Voor 2019 een programma samengesteld met diverse onderwerpen.

 

De eerstvolgende datum is zondag 13 oktober met als thema: Rouw na het overlijden van je ex. De inleiding wordt verzorgd door ervaringsdeskundige Corrinne van Velden.

Issoria Rouwondersteuning en Humanitas Rijnland Steun bij Verlies organiseren regelmatig ontmoetingsgroepen 'Partnerverlies'  en 'Jongvolwassenen'. Beide ontmoetingsgroepen vinden plaats in de Oase, stilteruimte bij Hospice Issoria, Burggravenlaan 11 te Leiden. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Issoria Hospice (www.issoria.nl).

Meer nieuws

12-09-2019
Gedenkavond 2019

Dinsdag 24 september.

Lees verder
20-05-2019
Jubileum Mies Schoneveld Uitvaartbegeleiding

Elke uitvaart die we mochten regelen hebben we met hart en ziel uitgevoerd. Steeds weer voelt het als een eer.

Lees verder
Meer nieuws