Nabestaandencafé, Rhijnhof Leiden

Het nabestaandencafé is een café waar themabijeenkomsten plaatsvinden voor mensen die een naaste hebben verloren. De bijeenkomsten vinden om de 6 weken plaats op zondag van 14.30-16.30 uur in Theehuis Veldheim te Rhijnhof, Laan te Rhijnhof 10 in Leiden. Bij elke bijeenkomst wordt onder professionele begeleidng een ander thema besproken. Een overzicht van de thema's vindt u op de  website: www.nabestaandencafeleiden.nl . Voor 2019 een programma samengesteld met diverse onderwerpen.

 

De eerstvolgende datum is zondag 17 november met als thema: 'Hoe overleef ik de feestdagen?'  De inleiding wordt verzorgd door ervaringsdeskundige Marjan Vlasveld.

Issoria Rouwondersteuning en Humanitas Rijnland Steun bij Verlies organiseren regelmatig ontmoetingsgroepen 'Partnerverlies'  en 'Jongvolwassenen'. Beide ontmoetingsgroepen vinden plaats in de Oase, stilteruimte bij Hospice Issoria, Burggravenlaan 11 te Leiden. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van Issoria Hospice (www.issoria.nl).

Meer nieuws

29-10-2019
De vlog van Gerlinde Vliegenthart

Zij vertelt in haar vlog wat het optreden bij de gedenkavond voor haar betekende.

Lees verder
28-10-2019
Wilma Noort met pensioen

Wilma stopt bij Mies Schoneveld en gaat van haar pensioen genieten.

Lees verder
Meer nieuws